Täällä taas. :)

Olisihan tässä ollut kaikennäköistä, mistä olisin voinut kirjoittaa, mutta en ole saanut aikaiseksi.
Esikoinen aloitti koulun tänä syksynä. Oikein hienosti tuntuu tähän mennessä sujuneen. Tarkemman kuvan siitä varmaan saa, kun meillä on arviointitilaisuus open kanssa parin viikon päästä. Ainakin tyttö lähtee joka aamu iloisena kouluun, että mukavaa tuntuu olevan.
Opekseen nuo saivat vastavalmistuneen nuoren naisen. On tähän mennessä vaikuttanut oikein innostuneelta työstään ja jaksaa ideoida kaikennäköistä vielä näinkin pimeällä syksyllä. Se on mukavaa.

Poika jatkaa kerhossa kolmena päivänä viikossa. Ensi syksynä hänkin menee jo eskariin. Uskomatonta miten aika rientää! Kerhoryhmässä on tyttövalta. Meidän pojan lisäksi siellä on vain yksi toinen poika. Täällä omassa pihassa on suurinpiirtein tuon ikäisiä poikia sitten pieni lauma. Saavat yhdessä usein aikaan kaikennäköistä...

Kuopuksen kohdalla tällä hetkellä isoin asia on juuri todettu epilepsia. Meillä ei asiasta ole oikeastaan vielä kovinkaan paljon tietoa. Paljon riippuu siitä, mitä ensi viikolla tehtävästä magneettikuvauksesta löytyy. Lääkityksen kuopus sai viime perjantaina ja nyt se tuntuu onneksi olevan kohdallaan. Ainakaan uusia kohtauksia ei ole nyt ollut. Tyttöä on nyt tutkittu oikein urakalla, mutta varsinaisesti juuri mitään erikoista tai poikkeavaa ei ole vielä löytynyt. Magneettikuvauksen jälkeen tiedämme ehkä enemmän.

Tällaista meidän syksyyn. Katsotaan jos vaikka saisin kirjoiteltua tänne taas hiukan enemmän.